Over mij

MSc. titel Mijn naam is Aimée Bohncke, ik ben Oefentherapeut (Cesar) (2008) en MSc. Gezondheidswetenschappen (‘Prevention and Public Health’) (2015). Ik verdiep mij vanuit mijn specialisatie in slaap en onverklaarbare klachten. Ook ben ik ervaringsdeskundige Lyme, ME/(cvs) en Elektrohypersensitiviteit (EHS) en dit ben ik in tranen tijdens mijn diploma-uitreiking van mijn masterdiploma. Nu zijn wel meer mensen in tranen tijdens een diploma-uitreiking, maar voor mij was het een moment waarvan ik nooit meer had verwacht dit mee te maken. Lange tijd was ik dusdanig ziek dat ik vooral dacht: “Als het mij ooit weer lukt om tomaten te plukken, ben ik uitermate gelukkig”, maar er gebeurde meer. Ik realiseerde een onmogelijk lijkende droom. Ik ronde mijn opleiding af en ging van ernstig ziek zonder uitzicht, naar leven met mogelijkheden.

Dit proces, dat ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt, heeft mij geleOn-Mogelijk-WEB-02erd anders naar dingen te kijken. Ik zie de mogelijkheden, hoe klein ook, om ergens uit te komen. Ik benader problemen vanuit een andere invalshoek, ik neem beslissingen op een andere manier en ik bekijk situaties vanuit een ander perspectief. Ik moest wel om uit deze benarde positie te komen en het werkte! Dit heeft ertoe geleidt dat ik mijn bedrijf ben gestart, on-mogelijk.nl. Vanuit de wens om ook anderen te helpen om onmogelijk lijkende dromen te verwezenlijken.

Ik coach en begeleid mensen om wensen te realiseren waarvan ze zelf vermoeden dat deze onmogelijk zijn en waarvan men vaak niet goed weet waar te beginnen. Ik zie dat er mogelijkheden zijn welke, als we daarvoor durven kiezen, deuren opent. Ook geef ik advies. Op beide gebieden heb ik veel ervaring opgedaan. Tevens heb ik ontdekt dat ik hoogsensitief ben, wat mij daarin helpt. Daarvoor heb ik voor mijn ontwikkeling cursussen co-creatie gevolgd door Koen van Biesen. Er is zo veel meer mogelijk dan wat je ziet als je met andere ogen kijkt. Nu heb ik dus ook zomaar opeens een eigen bedrijf!

Daarnaast ben ik een doorzetter en zeer deskundig op het gebied van overlevingsstrategieën. Ik ben een levensgenieter en zal dat altijd blijven. Ik houd van dansen, yoga, wandelen, fietsen, hardlopen en de natuur. Ik houd van studeren en met mijn vrienden zijn. Een leven in een donkere kamer, afgesloten van de wereld was voor mij geen optie. Ik volg mijn dromen en streef mijn eigen on-mogelijke doelen na. Ook ben ik blogger, ik ben op ontdekkingsreis en deze reis leg ik vast ter inspiratie van anderen. Nu ik heb ervaren dat zélfs als je denkt dat er geen uitweg meer is en alles tegen je lijkt te werken, er tóch mogelijkheden zijn inspireer ik graag anderen om zich ook niet bij een situatie neer te leggen en hun dromen te realiseren, via deze blog.

Ik schrijf ook op http://www.bewustvanstraling.nl/, neem een eens kijkje!